Picapoint

Tre nye hoder til Picapoint

Med en travel førjulstid i vente, er vi svært fornøyde med tre nye tilskudd til Oslokontoret. 

– Alle har en svært variert erfaring som tilfører kontoret vårt verdifull kompetanse. Vi er veldig fornøyd med bakgrunn og sammensetning av det nye teamet i Oslo, sier daglig leder i Picapoint, Ingerid Helle Soltvedt.

Alexander Lomholt

Alexander Lomholt er programmerer i Picapoint.

Han har en Master i Marketing & Management fra Bournemouth University, og har i flere år jobbet med markedsføring. Så fattet han interesse for programmering, og har i løpet av de siste to årene jobbet med å lage og optimalisere nettsider for flere store firma. Han oppdaterer seg kontinuerlig på det nyeste innen programmering, og lager moderne og stilrene nettsider.

Når han ikke koder, liker Alexander å kjøre snowboard og terrengsykkel – en skikkelig tøffing med andre ord.

Søren Hornum

Søren Hornum har flere års erfaring med design, og har en Honours i design fra Queensland College of Art i Australia. Han har jobbet som veileder ved Universitetet i Queensland og som sosiale medier-ansvarlig for DJ-stjernen Alan Walker. Han kombinerer skandinavisk design med inntrykk fra hele verden, og får alt til å se magisk ut.

Søren liker å kjøre landeveissykkel, og er ihuga fan av fotball-laget FC Barcelona.

Cecilie Hovde

Cecilie har en bachelor i reklame og merkevarebygging fra Høyskolen Kristiania og en master i samfunnkommunikasjon fra Universitetet i Agder. Hun har jobbet som journalist, og har flere års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Skatteetaten. Hun kan skrive om det meste, og elsker reisen fra research til effektiv kommunikasjon.

Utenom å skrive, liker hun å løpe, spille innebandy og piano.

Godt i gang

Våre nye ansatte er godt i gang med produksjon for våre kunder, og gleder seg til flere utfordringer.

– Picapoint er et fremoverlent byrå som tar både kunder og ansatte på alvor. De har mange spennende kunder, og vi ser frem til å bidra til at reisen de har tatt de siste årene, fortsetter i samme retning, sier Oslo-gjengen.

 

 

    Kontakt oss