Bildet viser en person som koder WordPress nettside
Drift og vedlikehold
Webutvikling
IT-arkitektur

WordPress for bedrifter

Bjørn Stian Bjoarvik, leder for forretningsutvikling
Bjørn Stian Bjoarvik
Leder for forretningsutvikling

Picapoint har erfaring med å utvikle skreddersydde WordPress-nettsider for bedrifter i Norge og Norden. Styrken med WordPress er at du får en nettløsning som er svært brukervennlig, lett å vedlikeholde og fleksibel i bruk.

For oss i Picapoint er det fire aspekter ved webdesign man ikke kommer utenom:

Design med sluttbruker i fokus

Du som kunde blir tett inkludert i designprosessen, der vi kartlegger struktur og innhold som er riktig for ditt nettsted og dine brukere. Det er tross alt brukerne som er viktigst.

Med et ryddig, moderne og responsivt design, sørger vi for at nettstedet kommuniserer godt på de fleste enheter, både mobile og stasjonære.

I designprosessen blir du kjent med våre dyktige designere som bistår deg i prosessen.

Koding etter riktige standarder og «best practice»

Vi ser alt for ofte WordPress-nettsteder, bygget med kjøpte ferdig-temaer, som ikke fungerer godt nok. I flere tilfeller brukes det mer tid (og penger) på feilretting og vedlikehold enn på utvikling som gir reell verdi for bedriften. Derfor er vi opptatt av å kode alt fra grunnen – på den riktige måten og etter gjeldende «best practices».

Ved å ta i bruk den nye Gutenberg-editoren til WordPress, sikrer vi at du kan opprette sider som ser ut akkurat slik du ønsker.

Vi har egne utviklere ved våre kontorer i Oslo, Bergen og Os og outsourcer ikke utviklingsarbeidet. Dette sikrer kortest mulig vei mellom deg og utvikler-teamet.

Godt innhold som engasjerer dine brukere

Uten godt innhold oppnår du ikke det du ønsker med ditt nettsted. Vi har et team med dyktige innholdsprodusenter som kan tekst, kommunikasjon, bildebruk og SEO.

Med teamet vårt på laget får du tips og råd til hvordan du selv kan produsere bedre innhold til din nettside – eller du kan overlate hele jobben til oss.

Raskere nettsider = bedre brukeropplevelse og flere konverteringer

Brukeropplevelsen påvirker SEO, betalt søk og organisk søk. Dårlig nettstedshastighet er en stor grunn til at folk «snur i døren» på nettsteder.

Raske servere, markedsledende drift og god kode gir raske nettsider, og gode brukeropplevelser.