Våre kjerneområder.

Vi er et kreativt fullservicebyrå som leverer alt innen strategi, teknologi, kommunikasjon og design. Med en blanding av kunnskap og engasjement hjelper vi merkevarer og bedrifter å realisere sitt potensiale i en digital verden.

Picapoint symbol
Vi skaper digital konkurransekraft Vi skaper digital konkurransekraft Vi skaper digital konkurransekraft

Strategi

For å skape grunnlaget for forretningsmessig vekst, er det avgjørende å ha en strategi. Vi jobber kontinuerlig med merkevarer for å kartlegge hvor bedrifter befinner seg og hvor det potensielt kan skapes muligheter.

Helhetlig fokus på Brand Experience øker sannsynligheten for en vellykket differensiering og konkurransefortrinn i markedet. Både sett fra et bruker- og kundeperspektiv, men også internt i bedriften.

Design & Kommunikasjon

Picapoint ble startet av to designere, og vår forkjærlighet for design gjennomsyrer alt vi gjør. Vi vet hvor stor forskjell en tydelig visuell og kommunikativ identitet kan utgjøre i konkurransen om kunder.

Vi jobber frem design og budskap på samme måten som vi jobber med våre andre disipliner – gjennom innsikt og kreativitet. Det er viktig for oss å kunne ha en faktabasert plattform å lene oss på, samtidig som vi tør å bevege oss utenfor komfortsonen for å utfordre med kreative løsninger.

Teknologi

Helt fra starten har Picapoint hatt et sterkt fokus på teknologi, og vi har flere års erfaring med utvikling av nettsider, nettbutikker og applikasjoner. De siste årene har vi også jobbet mye med VR-teknologi.

Med utgangspunkt i kundereiser, utvikler vi smidige og brukervennlige løsninger, som gir god ROI for våre kunder. Våre erfarne utviklere og teknologer tilbyr en bred portefølje av plattformer og programmeringsspråk. Vi jobber etter det agile prinsippet, som betyr at vi på kort varsel kan innføre endringer ved behov.