Bildet viser en datamaskin som arbeider med en nettside i Webflow.
Webutvikling
UX / Brukeropplevelse

Få en suveren nettside med Webflow

Torkel Vikeby, avdelingsleder Oslo
Torkel Vikeby
Digital rådgiver / Webflow-utvikler

I tillegg til å være en internasjonal leverandør av komplekse nettløsninger, tilbyr Picapoint et enklere alternativ til alle som ikke vil forholde seg til HTML, CSS og Javascript. Vi designer og utvikler Webflow-nettsider som gir en høy ROI.

Webflow passer for dere som driver en liten eller mellomstor bedrift, som har behov for å vise hvilke tjenester eller produkter du tilbyr kundene dine. Vi er opptatt av å skape optimale brukeropplevelser, slik at kundene intuitivt får dekket informasjonsbehovet de har på nettsiden.

Design tilpasset kundereisen

Våre UX-designere utformer nettsiden basert på innsikt om brukerne, og siden dere kjenner brukerne best, er det naturlig å involvere dere tett i designprosessen. Slik sørger vi for at dere får best mulig sluttprodukt, og mest mulig igjen for å investere i en ny nettside.

Våre sertifiserte webflow-eksperter tar over roret fra UX-designerne, og setter opp en nettside som svarer på dine ønsker og kundenes behov.

Vi sørger også for et responsivt design, som betyr at nettsiden fungerer like godt på mobil som på dataskjermer.

Bildet viser ulike nettsider som er utviklet med Webflow.

Kortere utviklingstid og raskere nettsider

Webflow er et visuelt verktøy som lar oss utvikle nettsider uten å skrive kode. Vi kan derfor lage nettsiden din raskere, som igjen betyr en mindre utviklingskostnad - enn om du velger andre CMS-løsninger som er kodebaserte.

Engasjerende innhold som treffer

En visuelt vakker nettside er ikke mye verdt uten godt innhold. Innholdsprodusenter hos oss, kan gi råd om tekst, bildebruk og søkemotoroptimalisering, eller gjennomføre jobben for dere.

For at nettsiden skal være tilpasset alle brukere, må den også være universelt utformet. Vårt egenutviklede verktøy kan skanne alle nettsider (også nettsider fra andre plattformer eller utviklet av andre), for å finne områder eller elementer som må forbedres. Slik sikrer vi at alle nettsidene vi leverer, oppfyller de til enhver tid gjeldende krav.

Enkelt å bruke

Det er enkelt å bruke Webflow; redigere, fjerne og legge til innhold. Det er litt som å fylle ut et skjema, og når du er ferdig, trykker du bare på lagre, i stedet for send. Alt foregår direkte på nettsiden. Dere kan håndtere helt enkle statiske sider som å endre teksten til en “Om oss”-side, eller mer komplekse sider som for eksempel en nettside som tilbyr ulike aktiviteter som er koblet opp til et bookingsystem.

Webflow oppdaterer seg selv, og det er ingen plugins å forholde seg til. Det er et fullverdig system som tar hånd om det dere trenger. Slik får dere, befriende nok, fokusert på innholdet kundene er ute etter.

Bildet viser grensesnittet til Webflow.

Velprøvd teknologi

Webflow blir i dag brukt av mer enn 3,5 millioner designere og utviklere over hele verden til å lage fantastiske nettsider, uten at de må skrive en eneste linje med kode. Alt fra de største firmaene i verden, til mindre lokale bedrifter her hjemme i Norge, har lagt sin lit til Webflow.

Noen av de som i dag har nettsider utviklet i Webflow er blant annet Dell, The New York Times, Phillips og Dropbox.

Selv om Webflow tilbyr et svært enkelt CMS, er det få begrensninger av den grunn. Det er fullt mulig å utvikle store nettsider i Webflow, med hundrevis av undersider og integrasjon av eksterne systemer som snakker på tvers av andre nettsider. Om behovet likevel begrenser seg til enkle landingssider og one-pagere, der hensikten bare er å fremme en tjeneste eller et produkt, er dette selvsagt en smal sak.

Lurer du på om ditt neste prosjekt egner seg for Webflow, er det bare å ta kontakt.