Picapoint

Styrket markedsføring for landsdekkende sportskjede

Picapoint Studio har ansvaret for å bygge salg for Sport Outlet-kjeden. Selskapet er i kraftig vekst med sitt unike konsept som er salg av merkervarer til under halv pris. Kjeden består i dag av 54 butikker over hele landet, og  har også pop-up butikker på ulike lokasjoner med jevne mellomrom.

Utfordringen til Sport Outlet var, til tross for en god vekst de siste årene, mangel på kunnskap og kapasitet knyttet til både tradisjonell og digital markedsføring.

Picapoint har bistått med produksjon av utstrakt markedsføring for hele kjeden og digital markedsføringsstrategi, som har blitt løftet til et helt nytt nivå. I oktober 2016 håndterte Picapoint 14 millioner annonsevisninger over hele landet og tidenes salg i butikkene. Resultatet av arbeidet har vært en kraftig økning i omsetningen som følger av den digitale markedsføringen.

Kundesitat

Sport Outlet kjeden har hatt en voldsom vekst de siste årene. Vi manglet kunnskap og kapasitet knyttet til både tradisjonell og digital markedsføring. Picapoint har klart å produsere utstrakt markedsføring for hele kjeden, samtidig som den digitale markedsføringen har blitt løftet til et nivå vi ikke visste fantes. En markert positiv endring i omsetningen sammenfaller med iverksettelsen av den digitale markedsføringen.

Tor Andre SkeieSport Outlet

    Kontakt oss