Om Picapoint

Vi er en analyserende, nytenkende og tilpasningsdyktig partner for våre kunder

Gjennom årene har vi bygget opp en god prosess for gjennomføring av større oppdrag, der fokus på effektivitet og sluttresultat er viktig. Kommunikasjon med kunde skjer alltid på den mest effektive og hensiktsmessige måten. Sammen med gode og realistiske delmål sikrer vi at alle involverte alltid beveger seg i samme retning – fremover.

Ingerid Helle Soltvedt

Ingerid Helle Soltvedt

Daglig leder
Kontor: Bergen

Designer med 27 års erfaring innen markedsføringsstrategi og forretningsutvikling. Arbeider både som designer, salgs- og strategiplanlegger. Hennes hovedstyrke er kommunikasjon og prosjektledelse fra begynnelse til slutt. Ingerid har en sentral rolle i de fleste prosjekter, en genuin interesse for faget og hun elsker et høyt tempo!

Mobil: 480 21 666
E-post: ingerid@picapoint.no

Bjørn Stian Bjoarvik

Bjørn Stian Bjoarvik

Leder for forretningsutvikling
Kontor: Os

Designer med innsikt i markedsførings- og forretningsstrategi. Han er en strategisk planlegger som setter seg grundig inn i kundens behov. Bjørn Stians hovedstyrke er UX, Creative Direction og digital markedsføring. Bjørn Stian holder seg kontinuerlig oppdatert på nyheter innen digital markedsstrategi som kommer kunden til gode.

Mobil: 930 48 557

E-post: bjorn@picapoint.no

Vegard Strønen

Vegard Strønen

Leder for teknologi
Kontor: Os

Glad webutvikler, rådgiver og digitalstrateg. Over snittet interessert i koding, innovative løsninger og en guru på webanalyse og digital markedsføring. Vegard er en prinsippfast systematiker, og for ham er ingen oppgave en umulighet – det finnes alltid en løsning som er bedre!

Mobil: 415 06 580
E-post: vegard@picapoint.no

Kristine Kvale

Kristine Kvale

Digital designer
Kontor: Bergen

Samarbeidsvillig og omgjengelig designer. Særlig høyt utviklet estetisk sans, med kunnskap til å gjennomføre det hun ønsker. Tar ansvar i prosjektsituasjoner, og evner å lede andre deltagere på en god, positiv måte. Nysgjerrig av natur, og med en forkjærlighet for minimalistisk og tidløst design.

Mobil: 454 39 886
E-post: kristine@picapoint.no

Astrid Ingeborg Tøsdal

Astrid Ingeborg Tøsdal

Seniorrådgiver - Digital markedsføring
Kontor: Os

Markedsfører med et hode for tall og statistikk. Astrid har bakgrunn som finansrådgiver, og utdanning innen markedsføringsledelse. Kombinert med en brennende lidenskap for digitale verktøy, gjør dette henne til den ultimate markedsføreren for bedrifter som ønsker å lykkes digitalt.

Mobil: 928 80 745
E-post: astrid@picapoint.no

Erik Hatleli Aasen

Erik Hatleli Aasen

Tekstforfatter
Kontor: Bergen

Erik liker to ting. Journalistikk og digital kultur. Han har også bachelorgrader i begge temaene fra UiB. En gladgutt som er over snittet opptatt av semantikk, er klar for å hjelpe våre kunder med innhold, språk og tekst. Han liker å eksperimentere med språktoner og språkbruk, og dersom han kan få sitte å putle med dette er han så fornøyd som noe menneske kan få blitt.

Mobil: 452 60 302
E-post: erik@picapoint.no

Cecilie Hovde

Cecilie Hovde

Tekstforfatter
Kontor: Oslo

Cecilie jobber med strategi, idé og innhold. Hun har en bachelor i reklame og merkevarebygging og en master i samfunnskommunikasjon. Før hun kom til Picapoint har hun jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver. Cecilie elsker å jobbe med tekst – uansett type. På fritiden skriver hun både dikt og jobbsøknader for venner! Og når hun ikke gjør det, er hun parat til å skape innhold for Picapoint sine kunder – innhold som berører og engasjerer. Cecilie er Picapoint sin selvutnevnte foosballmester.

Mobil: 993 69 179
E-post: cecilie@picapoint.no

Agata Kasprowicz

Agata Kasprowicz

Digital designer
Kontor: Bergen

Agata har tidligere jobbet som sjef for sitt eget designstudio, og som en del av markedsføringsteamet for et teknologiselskap. Hun har sitt opphav fra Polen, men droppet alt og dro til Norge. Agata liker minimalistisk og original design, men det viktigste er likevel funksjonalitet. Hun er svært opptatt av kunst, og henter mye av sin inspirasjon derfra. Grafisk design fra ’70 og ’80-tallet, fotografering, malerier, plakater og til og med arkitektur er alle med på å forme Agatas stilistiske preferanser. Hun er alltid full av energi, og klar for noe nytt!

Mobil: 477 45 057
E-post: agata@picapoint.no

Benedikte Walle

Benedikte Walle

Prosjektkoordinator
Kontor: Os

Benedikte er en kontordame med sans for system og organisering. Hun har over 15 års erfaring med oppgaver innen administrasjon, kontor og kundebehandling. Benedikte er alltid lysten på å lære nye ting, og finne nye løsninger – både rundt sitt eget fag, og for å kunne bistå teamene hun styrer hos Picapoint.

Mobil: 408 79 075
E-post: benedikte@picapoint.no

Dušan Dule Mihailović

Dušan Dule Mihailović

Designer
Kontor: Bergen

Dule har utdannelse innen flere av designfeltets grener, og har jobbet mye med både grafisk design, foto og videoproduksjon.
Han er en sympatisk og likanes type. Dule trives med flere baller i luften, og stresser sjelden.
Som designer liker han å være med i designprosessen fra start til mål, gjerne gjennom planlegging og utvikling av konsepter. Slik kan han hele veien se det store bildet i det han jobber med. På fritiden finner du helst Dule i studioet sitt, der han lager audiovisuell kunst, gjerne sammen med andre musikere og kunstnere.

Mobil: 45768277
E-post: dule@picapoint.no