Om Picapoint

Vi er en analyserende, nytenkende og tilpasningsdyktig partner for våre kunder

Gjennom årene har vi bygget opp en god prosess for gjennomføring av større oppdrag, der fokus på effektivitet og sluttresultat er viktig. Kommunikasjon med kunde skjer alltid på den mest effektive og hensiktsmessige måten. Sammen med gode og realistiske delmål sikrer vi at alle involverte alltid beveger seg i samme retning – fremover.

Ingerid Helle Soltvedt

Daglig leder og partner

Designer med 27 års erfaring innen markedsføringsstrategi og forretningsutvikling. Arbeider både som designer, salgs- og strategiplanlegger. Hennes hovedstyrke er kommunikasjon og prosjektledelse fra begynnelse til slutt. Ingerid har en sentral rolle i de fleste prosjekter, en genuin interesse for faget og hun elsker et høyt tempo!

Mobil: 480 21 666
E-post: ingerid@picapoint.no

Bjørn Stian Bjoarvik

Kreativ leder og partner

Designer med innsikt i markedsførings- og forretningsstrategi. Han er en strategisk planlegger som setter seg grundig inn i kundens behov. Bjørn Stians hovedstyrke er UX, Creative Direction og digital markedsføring. Bjørn Stian holder seg kontinuerlig oppdatert på nyheter innen digital markedsstrategi som kommer kunden til gode.

Mobil: 930 48 557
E-post: bjorn@picapoint.no

Birgit Cecilie Tarlebø

Designer

Designer med 15 års erfaring. En kreativ og detaljorientert sjel med en god arbeidsflyt. Hun er god på profilutvikling, brukerrettet design, illustrasjoner og sosiale medier. Birgit er en kreativ sjel som er flink å forstå kundens behov og elsker en god utfordring!

Mobil: 955 58 089
E-post: birgit@picapoint.no

Vegard Strønen

Leder digitale kanaler

Glad webutvikler, rådgiver og digitalstrateg. Over snittet interessert i koding, innovative løsninger og en guru på webanalyse og digital markedsføring. Vegard er en prinsippfast systematiker, og for ham er ingen oppgave en umulighet – det finnes alltid en løsning som er bedre!

Mobil: 415 06 580
E-post: vegard@picapoint.no

Kristine Kvale

Digital designer

Designer med høyskoleutdanning innen faget, flere års erfaring og drivende dyktig på nytenkende webdesign. Hun er dedikert til kundens ønsker, og gir seg ikke før kunden er fornøyd. Kristine har sans for god design, de små detaljer, og er nysgjerrig på hvordan ting kan utføres på best mulig måte.

Mobil: 454 39 886
E-post: kristine@picapoint.no

Morten Nicolay Nielsen

Webutvikler

Morten har 10-års erfaring med Drupal og har arbeidet med web siden 1996. Drupal har vært Morten’s levebrød siden 2006. Han er lidenskapelig opptatt av design og teknologier relatert til internett. Morten har levert design og drupalbaserte tjenester for lokale, nasjonale og internasjonale merkenavn.

Mobil: 907 46 004
E-post: morten@picapoint.no

Astrid Ingeborg Tøsdal

Digital markedsfører

Markedsfører med et hode for tall og statistikk. Astrid har bakgrunn som finansrådgiver, og utdanning innen markedsføringsledelse. Kombinert med en brennende lidenskap for digitale verktøy, gjør dette henne til den ultimate markedsføreren for bedrifter som ønsker å lykkes digitalt.

Mobil: 928 80 745
E-post: astrid@picapoint.no

Erik Hatleli Aasen

Tekstforfatter

Erik liker to ting. Journalistikk og digital kultur. Han har også bachelorgrader i begge temaene fra UiB. En gladgutt som er over snittet opptatt av semantikk, er klar for å hjelpe våre kunder med innhold, språk og tekst.

Mobil: 452 60 302
E-post:erik@picapoint.no

Patrick De Amorim

Utvikler

Patrick er en av få personer her til lands med sertifisering for Magento. Dette betyr at han besitter bred erfaring om hva som trengs for å få en nettbutikk til å fungere – på alle plan. I tillegg har Patrick også solid kompetanse på WordPress og drift av servere. Han er en kodemagiker med enorm kunnskap på sitt felt, og jobber svært raskt. Patrick har vært profesjonell programmerer i over ti år, så alle prosjekter er i trygge hender hos ham.

Mobil: 901 89 113
E-post: patrick@picapoint.no