Om Picapoint

Vi er en analyserende, nytenkende og tilpasningsdyktig partner for våre kunder

Gjennom årene har vi bygget opp en god prosess for gjennomføring av større oppdrag, der fokus på effektivitet og sluttresultat er viktig. Kommunikasjon med kunde skjer alltid på den mest effektive og hensiktsmessige måten. Sammen med gode og realistiske delmål sikrer vi at alle involverte alltid beveger seg i samme retning – fremover.

Ingerid Helle Soltvedt

Ingerid Helle Soltvedt

Daglig leder og partner

Designer med 27 års erfaring innen markedsføringsstrategi og forretningsutvikling. Arbeider både som designer, salgs- og strategiplanlegger. Hennes hovedstyrke er kommunikasjon og prosjektledelse fra begynnelse til slutt. Ingerid har en sentral rolle i de fleste prosjekter, en genuin interesse for faget og hun elsker et høyt tempo!

Mobil: 480 21 666
E-post: ingerid@picapoint.no

Bjørn Stian Bjoarvik

Bjørn Stian Bjoarvik

Kreativ leder og partner

Designer med innsikt i markedsførings- og forretningsstrategi. Han er en strategisk planlegger som setter seg grundig inn i kundens behov. Bjørn Stians hovedstyrke er UX, Creative Direction og digital markedsføring. Bjørn Stian holder seg kontinuerlig oppdatert på nyheter innen digital markedsstrategi som kommer kunden til gode.

Mobil: 930 48 557

E-post: bjorn@picapoint.no

Vegard Strønen

Vegard Strønen

Leder digitale kanaler

Glad webutvikler, rådgiver og digitalstrateg. Over snittet interessert i koding, innovative løsninger og en guru på webanalyse og digital markedsføring. Vegard er en prinsippfast systematiker, og for ham er ingen oppgave en umulighet – det finnes alltid en løsning som er bedre!

Mobil: 415 06 580
E-post: vegard@picapoint.no

Kristine Kvale

Kristine Kvale

Digital designer - I permisjon

Samarbeidsvillig og omgjengelig designer. Særlig høyt utviklet estetisk sans, med kunnskap til å gjennomføre det hun ønsker. Tar ansvar i prosjektsituasjoner, og evner å lede andre deltagere på en god, positiv måte. Nysgjerrig av natur, og med en forkjærlighet for minimalistisk og tidløst design.

Morten Nicolay Nielsen

Morten Nicolay Nielsen

Utvikler & SEO-ekspert

Morten har 10-års erfaring med Drupal og har arbeidet med web siden 1996. Drupal har vært Morten’s levebrød siden 2006. Han er lidenskapelig opptatt av design og teknologier relatert til internett. Morten har levert design og drupalbaserte tjenester for lokale, nasjonale og internasjonale merkenavn. I tillegg til programmering, er Morten en kløpper på søkemotoroptimalisering, og spør du ham om teknisk SEO, har du fått en venn for livet.

Mobil: 907 46 004

E-post: morten@picapoint.no

Astrid Ingeborg Tøsdal

Astrid Ingeborg Tøsdal

Digital markedsfører

Markedsfører med et hode for tall og statistikk. Astrid har bakgrunn som finansrådgiver, og utdanning innen markedsføringsledelse. Kombinert med en brennende lidenskap for digitale verktøy, gjør dette henne til den ultimate markedsføreren for bedrifter som ønsker å lykkes digitalt.

Mobil: 928 80 745
E-post: astrid@picapoint.no

Erik Hatleli Aasen

Erik Hatleli Aasen

Tekstforfatter

Erik liker to ting. Journalistikk og digital kultur. Han har også bachelorgrader i begge temaene fra UiB. En gladgutt som er over snittet opptatt av semantikk, er klar for å hjelpe våre kunder med innhold, språk og tekst. Han liker å eksperimentere med språktoner og språkbruk, og dersom han kan få sitte å putle med dette er han så fornøyd som noe menneske kan få blitt.

Mobil: 452 60 302
E-post: erik@picapoint.no

Søren Hornum

Søren Hornum

Designer

Søren har mange års designerfaring, fra både inn- og utland. Han gikk ut fra Queensland College of Art med en Honours i 2015, og jobbet i to år ved universitetet som veileder. Siden har han jobbet freelance, og som ansvarlig for å styre sosiale medier for en av verdens største DJ-stjerner, Alan Walker. Søren kombinerer rent, skandinavisk design med inspirasjoner og inntrykk fra hele verden – og kan få absolutt alt til å se magisk, stilrent og vakkert ut.

Mobil: 976 83 173
E-post: soren@picapoint.no

Alexander Lomholt

Alexander Lomholt

Utvikler

Alexander har programmering som både jobb og hobby. Han er født i Danmark, har reist mye og bodd mye rundt omrkring i verden, og endte til slutt opp her i Norge. Han er en systematisk anlagt minimalist, noe som skinner gjennom i jobbene han gjør – minimalt med kode for maksimal effekt. Alexander er Picapoint sin offisielle foosballmester.

Mobil: 483 42 286

E-post: alexander@picapoint.no

Cecilie Hovde

Cecilie Hovde

Tekstforfatter

Cecilie jobber med strategi, idé og innhold. Hun har en bachelor i reklame og merkevarebygging og en master i samfunnskommunikasjon. Før hun kom til Picapoint har hun jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver. Cecilie elsker å jobbe med tekst – uansett type. På fritiden skriver hun faktisk dikt og jobbsøknader for venner. Og når hun ikke gjør det er hun parat til å skape innhold for Picapoint sine kunder – innhold som berører og engasjerer. Foruten å like å gå tur i skog og mark, er Cecilie Picapoint sin selvutnevnte foosballmester.

Mobil: 993 69 179
E-post: cecilie@picapoint.no

Agata Kasprowicz

Agata Kasprowicz

Digital designer

Agata har tidligere jobbet som sjef for sitt eget designstudio, og som en del av markedsføringsteamet for et teknologiselskap. Hun har sitt opphav fra Polen, men droppet alt og dro til Norge. Agata liker minimalistisk og original design, men det viktigste er likevel funksjonalitet. Hun er svært opptatt av kunst, og henter mye av sin inspirasjon derfra. Grafisk design fra ’70 og ’80-tallet, fotografering, malerier, plakater og til og med arkitektur er alle med på å forme Agatas stilistiske preferanser. Hun er alltid full av energi, og klar for noe nytt!

Mobil: 477 45 057
E-post: agata@picapoint.no

Marius Bøe

Marius Bøe

Utvikler

Marius er en utvikler med god forståelse for UX og design. Han er en kløpper på Magento og optimalisering av nettbutikker – som tidligere har jobbet med komplekse løsninger for store og små kunder, både nasjonalt og internasjonalt. Marius brenner for å finne de beste idéene og de smarteste løsningene.

Mobil: 413 00 380
E-post: marius@picapoint.no

Benedikte Walle

Benedikte Walle

Prosjektkoordinator

Benedikte er en kontordame med sans for system og organisering. Hun har over 15 års erfaring med oppgaver innen administrasjon, kontor og kundebehandling. Benedikte er alltid lysten på å lære nye ting, og finne nye løsninger – både rundt sitt eget fag, og for å kunne bistå teamene hun styrer hos Picapoint.

Mobil: 408 79 075
E-post: benedikte@picapoint.no

Ivana Brajdic

Ivana Brajdic

Digital designer

Ivana er en utrolig dyktig designer, med en bachelor i kommunikasjonsdesign fra Willem de Koonig Acadmie i Nederland, og studier i interaksjonsdesign. Opprinnelig kommer hun fra Kroatia, men er nå bosatt i Norge.
Designstilen til Ivana er inspirert av menneskelig adferd og nyfikenhet, og hun tror på en bred, holistisk tilnærming til faget sitt – og våre kunders utfordringer.
Med en forkjærlighet for visuelt design, har de siste årene vært mer fokusert på UX, design og brukeropplevelse, kombinert med digital branding.

Mobil: 413 20 137
E-post: ivana@picapoint.no