Om Picapoint

Vi er en analyserende, nytenkende og tilpasningsdyktig partner for våre kunder

Gjennom årene har vi bygget opp en god prosess for gjennomføring av større oppdrag, der fokus på effektivitet og sluttresultat er viktig. Kommunikasjon med kunde skjer alltid på den mest effektive og hensiktsmessige måten. Sammen med gode og realistiske delmål sikrer vi at alle involverte alltid beveger seg i samme retning – fremover.

Ingerid Helle Soltvedt

Ingerid Helle Soltvedt

Daglig leder
Kontor: Bergen

Designer med 27 års erfaring innen markedsføringsstrategi og forretningsutvikling. Arbeider både som designer, salgs- og strategiplanlegger. Hennes hovedstyrke er kommunikasjon og prosjektledelse fra begynnelse til slutt. Ingerid har en sentral rolle i de fleste prosjekter, en genuin interesse for faget og hun elsker et høyt tempo!

Mobil: 480 21 666
E-post: ingerid@picapoint.no

Bjørn Stian Bjoarvik

Bjørn Stian Bjoarvik

Leder for forretningsutvikling
Kontor: Os

Designer med innsikt i markedsførings- og forretningsstrategi. Han er en strategisk planlegger som setter seg grundig inn i kundens behov. Bjørn Stians hovedstyrke er UX, Creative Direction og digital markedsføring. Bjørn Stian holder seg kontinuerlig oppdatert på nyheter innen digital markedsstrategi som kommer kunden til gode.

Mobil: 930 48 557

E-post: bjorn@picapoint.no

Tom Lekven Nilsen

Tom Lekven Nilsen

Leder for merkevareutvikling
Kontor: Bergen

Dreven merkevareutvikler med lang erfaring fra ulike byråer. God kunnskap innen digital forretningsutvikling, gjør at Tom effektivt forener kreativitet, strategi og merkevarebygging. Utdanning innen Digital Business, Markedsføringsledelse og Organisasjonspsykologi gjør han til en ressurs enten det gjelder kommunikasjon, innovasjon eller transformasjon. I tillegg er Tom ganske komfortabel med å kaste seg ut av velfungerende fly. Med fallskjerm på ryggen vel å merke.

Mobil: 924 40 186
E-post: tom@picapoint.no

Kristine Kvale

Kristine Kvale

Digital designer
Kontor: Bergen

Samarbeidsvillig og omgjengelig designer. Særlig høyt utviklet estetisk sans, med kunnskap til å gjennomføre det hun ønsker. Tar ansvar i prosjektsituasjoner, og evner å lede andre deltagere på en god, positiv måte. Nysgjerrig av natur, og med en forkjærlighet for minimalistisk og tidløst design.

Mobil: 454 39 886
E-post: kristine@picapoint.no

Astrid Ingeborg Tøsdal

Astrid Ingeborg Tøsdal

Seniorrådgiver - Digital markedsføring
Kontor: Os

Markedsfører med et hode for tall og statistikk. Astrid har bakgrunn som finansrådgiver, og utdanning innen markedsføringsledelse. Kombinert med en brennende lidenskap for digitale verktøy, gjør dette henne til den ultimate markedsføreren for bedrifter som ønsker å lykkes digitalt.

I permisjon

Erik Hatleli Aasen

Erik Hatleli Aasen

Digital rådgiver / Innholdsprodusent
Kontor: Bergen

Erik liker to ting. Journalistikk og digital kultur. Han har også bachelorgrader i begge temaene fra UiB. En gladgutt som er over snittet opptatt av semantikk, er klar for å hjelpe våre kunder med innhold, språk og tekst. Han liker å eksperimentere med språktoner og språkbruk, og dersom han kan få sitte å putle med dette er han så fornøyd som noe menneske kan få blitt.

Mobil: 452 60 302
E-post: erik@picapoint.no

Cecilie Hovde

Cecilie Hovde

Tekstforfatter
Kontor: Oslo

Cecilie jobber med strategi, idé og innhold. Hun har en bachelor i reklame og merkevarebygging og en master i samfunnskommunikasjon. Før hun kom til Picapoint har hun jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver. Cecilie elsker å jobbe med tekst – uansett type, og er parat til å skape godt innhold for Picapoint sine kunder.

Mobil: 993 69 179
E-post: cecilie@picapoint.no

Agata Kasprowicz

Agata Kasprowicz

Digital designer
Kontor: Bergen

Agata har tidligere jobbet som sjef for sitt eget designstudio, og som en del av markedsføringsteamet for et teknologiselskap. Hun har sitt opphav fra Polen, men droppet alt og dro til Norge. Agata liker minimalistisk og original design, men det viktigste er likevel funksjonalitet. Hun er svært opptatt av kunst, og henter mye av sin inspirasjon derfra. Grafisk design fra ’70 og ’80-tallet, fotografering, malerier, plakater og til og med arkitektur er alle med på å forme Agatas stilistiske preferanser. Hun er alltid full av energi, og klar for noe nytt!

Mobil: 477 45 057
E-post: agata@picapoint.no

Benedikte Walle

Benedikte Walle

Prosjektkoordinator
Kontor: Os

Benedikte er en kontordame med sans for system og organisering. Hun har over 15 års erfaring med oppgaver innen administrasjon, kontor og kundebehandling. Benedikte er alltid lysten på å lære nye ting, og finne nye løsninger – både rundt sitt eget fag, og for å kunne bistå teamene hun styrer hos Picapoint.

Mobil: 408 79 075
E-post: benedikte@picapoint.no

Dušan Dule Mihailović

Dušan Dule Mihailović

Designer
Kontor: Bergen

Dule har utdannelse innen flere av designfeltets grener, og har jobbet mye med både grafisk design, foto og videoproduksjon. Han er en sympatisk og likanes type. Dule trives med flere baller i luften, og stresser sjelden.
Som designer liker han å være med i designprosessen fra start til mål, gjerne gjennom planlegging og utvikling av konsepter. Slik kan han hele veien se det store bildet i det han jobber med.

På fritiden finner du helst Dule i studioet sitt, der han lager audiovisuell kunst, gjerne sammen med andre musikere og kunstnere.

Mobil: 457 68 277
E-post: dule@picapoint.no

Torkel Vikeby

Torkel Vikeby

Digital rådgiver/WebFlow-utvikler
Kontor: Oslo

Torkel er rådgiver for deg som trenger gode webløsninger. Han er også vår Webflow-ninja med over 100 Webflow-sider på merittlisten. Han har god kundeforståelse og brenner for gode brukeropplevelser på nett. Han henter inspirasjon fra både YouTube, blogger og andre nettsteder, som han bruker for å lage noe unikt for våre kunder.

På fritiden finner du han joggende i Ekebergparken med Slipknot eller en god fantasybok på øret.

Mobil: 454 13 716
E-post: torkel@picapoint.no

Thomas Bull

Thomas Bull

Motion designer
Kontor: Oslo

Thomas har 20 års erfaring fra ulike kommunikasjons-, digital- og reklamebyrå, hvor han har laget reklamefilmer, informasjonsfilmer og animasjoner. Han synes bruk av motion er like viktig i techløsninger som på film.
Thomas blir inspirert av engasjerende brukeropplevelser der motion brukes til å formidle og forsterke historien til en merkevare.

Han elsker snø og har vært på flere snowboardturer enn strandferier, blant annet i Japan!

Mobil: 970 94 443
E-post: thomas@picapoint.no

Karolina Kulinska

Karolina Kulinska

Junior frontend-utvikler
Kontor: Oslo

Karolina utvikler nettsider og applikasjoner, og har de siste årene utdannet seg innen Frontend-utvikling. Hun har god kjennskap til Next.js og React Headless CMS. Karolina bruker den tiden hun trenger for å løse utfordringer, og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun henter inspirasjon fra online kurs, workshops og IT-konferanser.

På fritiden liker hun å gå turer i fjellet, reise og spille fotball og Nintendo Switch.

 

Mobil: 967 07 225
E-post: karolina@picapoint.no

Kjetil Myhre Berge

Kjetil Myhre Berge

Motion designer
Kontor: Oslo

Kjetil er en kreativ motion designer, og har lang erfaring med alt fra 3D og karakteranimasjon til forklaringsfilmer, reklamefilmer og sosiale medier kampanjer. Han har jobbet på flere store prosjekter, og gir seg ikke med bare en Easy Ease i After Effects. Ferdig produkt må sitte som et skudd og skinne!

Kjetil finner inspirasjon på YouTube, Kreativt Forum, Dribble og Instagram.
Utenom jobb er han med flokken sin, tar bilder, gamer, spiller gitar og lager musikk.

Mobil: 412 25 370
E-post: kjetil@picapoint.no

Evgenij Rusov

Evgenij Rusov

Utvikler

WordPress og React-utvikler med over ti års erfaring med utvikling av nettsider og plug-ins. Evgenij er alltid oppdatert og følger nøye med på det som rører seg i hans fagområde. Hans motto er «alt er mulig», og han følger dette i jobben så vel som i livet.

På fritiden liker han turer, et godt tv-spill og en god biff.

E-post: evgenij@picapoint.no

Christian Morger

Christian Morger

Prosjektleder Utvikling
Kontor: Oslo

Christian har over 20 års erfaring fra den digitale verden, med både telecom og  levering av nett-tjenester. Han har jobbet med forretningsutvikling, markedsføring, prosjektledelse, og har også drevet egen bedrift.

Christian finner inspirasjon i byggeprosjekter, i møte med folk og av å løse utfordringer. På fritiden finner du han ofte på en fotballbane, som trener eller som ihuga tilskuer.

Mobil: 901 70 190
E-post: christian@picapoint.no

Ida Oline Lillealtern

Ida Oline Lillealtern

Prosjektleder
Kontor: Bergen

Ida har flere års erfaring som prosjektleder fra ulike organisasjoner. Hun er ei strukturert dame som er god på å se alle sider av et prosjekt og legge til rette for godt teamwork. Ida blir inspirert av andre mennesker, produktive samarbeid og gode resultater.

Ida sjonglerer også mange baller på fritiden, og liker å dra på toppturer på splitboard, løpe, stå på ski og danse. Hun har også startet sitt eget popkor.

Mobil: 930 93 808
E-post: ida@picapoint.no

Daniel Jahrø Jensen

Daniel Jahrø Jensen

Utvikler

Daniel har jobbet med WordPress-spesifikke prosjekter i over seks år, både som frilanser og i samarbeid med byrå. Han behersker også språkene PHP, HTML, Javascript (jQuery og Ajax) og MySQL, populære rammeverk som Bootstrap og Foundation – og har et øye for det visuelle. Han er glad i å løse utfordringer og få ting til å fungere på en best mulig måte. Målet er alltid høy kvalitet både frontend og backend. Daniel henter inspirasjon fra løpeturer, musikk og spill.

På fritiden blir det mye x-box-spilling, hytteturer, og fra tid til annen et maratonløp.

Mobil: 905 98 465
E-post: daniel@picapoint.no

Christina Bjørke

Christina Bjørke

Designer
Kontor: Oslo

Christina er en designer med øye for de små detaljene. Hun er kreativ og opptatt av å levere kvalitet. Hun har en bachelor i visuell kommunikasjon, og har jobbet flere år i mediebyrå, mye med merkevarebygging og profileringsmateriell.

Christina liker å være sosial, og henter inspirasjon fra blant annet sosiale medier, kunst og kultur. På fritiden liker hun å tegne, male og ta bilder, for å nevne noe. Hun lar seg lett inspirere og engasjere, noe som kommer kundene våre til gode.

Mobil: 480 48 579
E-post: christina@picapoint.no

Tor Arne Bøe

Tor Arne Bøe

Markedsfører
Kontor: Os

Tor er en analytisk og effektiv markedsfører med 4 års erfaring innen digital markedsføring. Ved siden av jobben i Picapoint studerer han UX-design.

På fritiden liker han å klatre og pumpe røtter (stisykling). Han er også en film/serienerd. Så hvis du vil ha serietips eller booste merkevaren din, er det Tor du må ringe.

Mobil: 975 40 026
E-post: tor@picapoint.no

Miran Esfahani

Miran Esfahani

Performance-spesialist
Kontor: Oslo

Miran er en markedsfører som har full kontroll på annonsering og statistikk. Han har drevet eget firma der han har driftet Google Ads- og Analytics-kontoer for flere bedrifter.

Miran er rå på å lage kundereiser gjennom analyse, annonsering, optimalisering og rapportering. Han henter inspirasjon fra kanaler som YouTube, Instagram og fagblogger.

Miran er også en aktiv kar, og mye av fritiden går med til trening og til å se på fotball- og MMA-kamper.

Mobil: 993 49 155
E-post: miran@picapoint.no