Picapoint

2 motion designere til Picapoint!

For å styrke vår kompetanse på motion design og for å kunne lage visuelt freshe uttrykk på web, apper og i filmer, har vi nå ansatt 2 motion designere i Picapoint: Thomas Bull og Kjetil Myhre Berge.

De har begge over 10 års erfaring med motion design fra ulike byråer og prosjekter, små som store.

– Vi ser frem til å tilføre enda mer verdi for kundene våre ved å styrke kompetansen vår på 3D, animasjon og film, sier leder for forretningsutvikling i Picapoint, Bjørn Stian Bjoarvik.

Det lille ekstra

Motion design og animasjon er effektive verktøy for å tilføre kommunikasjonen det lille ekstra – en wow-effekt om du vil. Det skaper et mer dynamisk uttrykk og er et smart virkemiddel for å gjøre informative budskap mer spennende. Det er også en fin måte å styrke merkevarer på ved at du kan fortelle hvem du er på en innovativ måte som folk husker.

Hvem?

Thomas Bull har 20 års erfaring fra ulike kommunikasjons-, digital-, design- og reklamebyrå, hvor han har laget reklamefilmer, informasjonsfilmer og andre animasjoner til annonser, nettsider og apper, events, sosiale medier, tv og kino. Han synes bruk av motion er like viktig i techløsninger som på film.

Hva inspirerer deg?

Jeg blir inspirert av engasjerende brukeropplevelser der motion brukes for å formidle og forsterke historien om en merkevare.

Hvem?

Kjetil er en kreativ motion designer med erfaring fra både reklamebyrå, frilans og produksjonsselskap, og har 11 års erfaring med alt fra 3D og karakteranimasjon til forklaringsfilmer, reklamefilmer og sosiale medier-kampanjer. Han har jobbet på flere store prosjekter, og gir seg ikke med bare en Easy Ease i After Effects. Ferdig produkt må sitte som et skudd og skinne!

Hva inspirerer deg?

Jeg blir inspirert av løsninger der man gjennom god animasjon og grafisk design formidler budskapet på en mer spennende måte enn tradisjonell film kan gjøre.

Vi ønsker begge to velkommen til Picapoint og gleder oss til å samarbeide med så flinke folk!

    Kontakt oss