Artikler

Vi søker Leder for utvikling

Arbeidssted: Oslo eller Bergen
Søknadsfrist: Snarest

Er du god med kode og flink med folk?
Vi søker Leder for utvikling. Du vil spille en viktig rolle i våre utviklingsprosjekter og ha ansvar for implementering og kvalitetssikring.

Du vil også få jobbe med den hyggelige gjengen her!

Er du vår nye prosjektleder?

Arbeidssted: Oslo eller Bergen
Søknadsfrist: 14.12.2021

Vi søker etter to erfarne og strukturerte prosjektledere til våre kontor i Oslo og Bergen.

2 motion designere til Picapoint!

– Vi ser frem til å tilføre enda mer verdi for kundene våre ved å styrke kompetansen vår på 3D, animasjon og film, sier leder for forretningsutvikling i Picapoint, Bjørn Stian Bjoarvik.

Skriver du godt … nok?

Hvordan fanger du lesernes oppmerksomhet? Hva er viktig å unngå og hva er viktig å gå inn på? Her er noen tips!

Vær med på leken

Vi har alle blitt tvunget dypere inn i den digitale sfæren i de siste månedene. Kunder har hatt en høyere terskel for å gå ut av huset og inn i butikkene, vi har hatt digitale møter, fester, lønningspilser og bursdagsselskaper. Alle har vi måtte bli mer komfortable med ulike former for digital kommunikasjon. Dette gjelder… Les mer »

Blåtur med Picagjengen

Hele Picapoint-gjengen med følge. For noen måneder siden fikk vi vite at vi skulle på tur, men ikke hvor. Spenningen steg jo mer avreise nærmet seg, og alle jobbet iherdig med å få sjefene til å avsløre seg. I møter og i samtaler snek det seg plutselig inn: Ja, så hvor skal vi på tur… Les mer »

Er du «på nett» med nettsiden din?

Nettsiden er de siste årene blitt den viktigste måten å nå kunder på. De aller fleste bruker Google for å finne tjenester eller produkter. Derfor er det viktigere enn noen gang at nettsiden din fungerer optimalt. Bedrifter som har vært klar over dette, og jobbet mot en bedre tilstedeværelse på nett, kan nå høste frukter… Les mer »

Tre nye hoder til Picapoint

Med en travel førjulstid i vente, er vi svært fornøyde med tre nye tilskudd til Oslokontoret.  – Alle har en svært variert erfaring som tilfører kontoret vårt verdifull kompetanse. Vi er veldig fornøyd med bakgrunn og sammensetning av det nye teamet i Oslo, sier daglig leder i Picapoint, Ingerid Helle Soltvedt. Alexander Lomholt Alexander Lomholt er… Les mer »

De tre viktigste aspektene ved Tone of Voice

skrivemaskin

La meg først starte med å si: Det er synd at du ikke kan se meg mens du leser dette. Da ville du raskt forstått viktigheten og autoriteten i det jeg ønsker å formidle. Jeg ville gått hastig rundt omkring, gestikulert, i perioder ganske voldsomt, og jeg ville hevet stemmen når jeg ville poengtere noe… Les mer »